12
1
2.5K
خراسان/ *برای پخت خورش بامیههای ریز و قلمی تهیه کنید زیرا بافت محکمتری دارند و در هنگام پخت کمتر باز میشوند.
*بامیه یخ زده در تهیه خورشت بهتر از بامیه تازه است زیرا بافت بامیه تازه، نرم است و پس از پخته شدن میتواند خورش را لزج کند.
* هنگام پاک کردن بامیهها کمی از دم آن را ببرید ولی توجه داشته باشید که نباید آن را از انتهای بامیه جدا کنید چون خورش لیز خواهد شد.
*قبل از اضافه کردن بامیه به خورش، آن را در روغن تفت دهید تا کمی خشک شود.
*خورش بامیه را با حرارت ملایم بپزید تا بامیهها له نشوند. حرارت زیاد باعث از بین رفتن بافت بامیه میشود.
*بامیهها پس از پخت نرم و حساس میشوند بنابراین پس از پخت خورش، آن را زیاد و با شدت هم نزنید.