20
4
3.9K
آخرین خبر/ 1. اول ۶ تا قارچ، نصف دلمه قرمز، ۵ ورق ژامبون رو با کمی کره تفت دادم.
یه کم نمک و فلفل و ریحون خردشده هم زدم. بعد مواد رو از تابه خارج کردم.
2. توی یه کاسه، ۴ تا تخممرغ شکستم. با نمک، فلفل و ریحون خردشده خوب هم زدم تا لختگی نداشته باشه.
3. توی تابه نچسب، کمی کره ریختم و کامل چربش کردم.
حرارت ملایم گذاشتم، تخممرغها رو ریختم و وقتی کمی خودشو گرفت،
مواد تفتخورده رو ریختم یه سمتش.
بعد روش ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا پاشیدم و طرف خالیِ املت رو تا کردم روی مواد