حلوای رولی مناسب پذیرایی شیک!
آخرین خبر/مواد لازم
یک پیمانه آرد سفید
یک پیمانه آرد نخودچی
نصف پیمانه روغن مایع
یک و نیم تا دو پیمانه شکر
دو پیمانه آب
یک سوم پیمانه گلاب
یک قاشق چایخوری پودر هل
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول شربت رو آماده کن، آب و شکر رو روی حرارت کم هم بزن تا شکر حل بشه، ولی نذار بجوشه، حرارت رو خاموش کن، بعد گلاب و زعفرون رو اضافه کن
بعد آرد سفیدرو حدود ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت بده، آرد نخودچی رو اضافه کن و ۱۰–۱۵ دقیقه دیگه تفت بده، آردهارو الک کن، روغن رو بریز و ۲۰ دقیقه دیگه تفت بده (۵ دقیقه آخر پودر هل)
شربت رو کمکم اضافه کن و هم بزن تا یه حلوا نرم و لطیف داشته باشی، نه خیلی شل نه خیلی سفت، طوری که بشه از ماسوره رد کرد.
وقتی حلوا هنوز گرمه، روی نون میکادو بکش وصاف کن، اگه نون سفت بود، با بخار حلوا نرمش کن (پلاستیک بنداز روش ۱۰–۱۵ دقیقه)، بعد آروم رولش کن. بذارش فریزر، بعد از سفت شدن، برش بزن
نکات
سعی کنید از نون میکادوهای ضخیم استفاده کنید که لوازم قنادیها دارن
حلوایی که روی نون کشیده میشه باید گرم باشه، یعنی خیلی داغ نباشه اگه حلوا خیلی داغ باشه نونتون بلافاصله خمیر میشه
اگه باز خیلی سرد باشه، خوب روی نون کشیده نمیشه و نون نرم نمیشه و موقع رول کردن نون میشکنه
حلوا نباید خیلی شل و آبکی باشه که نون خمیری میشه
حتماً بعد از رول کردن بزارید داخل فریزر تا نونها نرم نشن و حلوا سفت بشه که بتونید راحتتر برش بزنید
یکی دو روز خواستید نگه دارید باید حتماً بذارید داخل یخچال یا فریزر، تو محیط بمونه نونها نرم میشه
لایه حلوایی که روی نون میکشید نازک باشه خیلی ضخیم نباشه چون باعث میشه نونتون خمیر بشه و نرم
از طرفی باز خیلی هم نازک نباشه که نون لاستیکی میشه