عکاس خونه/ ارسالی از elahee7878
شکر و هویج باید به اندازه هم باشند.آب هم در حدی که روی آنها را بگیرد.آبلیمو هم به ازای هر یک لیوان شکر یک قاشق غذاخوری .....نکته:هویج را با رنده متوسط رنده کنید نه خیلی درشت نه خیلی ریز.با درب باز مربا را بپزید تا هویج ها له نشوند.درآخر هم زمانی که شعله را خاموش کردید به مربا اسانس هل و وانیل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعم و عطر مربای بازاری به خودش بگیرد.زمانی که مربا داغ است آن را در شیشه بریزید و بعد از اینکه سرد شد درب شیشه را ببندید و در یخچال نگهداری کنید........نوش جان✌️🔥 "مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."