22
3
4.4K
22
3
4.4K
آخرین خبر/مواد لازم:
گوشت چرخشده ى مرغ یا بوقلمون ٣٠٠ گرم
ادویه : نمک / تخم گشنیز / فلفل قرمز / فلفل سیاه / زردچوبه / پاپریکا دودى
فلفل دلمه ی رنگى
یک ق چ رب
پیاز داغ اماده سه ق غ
اب دو لیوان
خامه ٤ ق غ پر
اول گوشتتونو فرم بدید یا کف تابه یکمی تفت بدید که منسجم بشه یا بذارید داخل فر برای ١٥ دقیقه دمای ١٧٠ درجه.
بعد برای سس اول کمی کره و روغن بذارید رو تابه داغ که شد فلفل دلمه رنگی، پیاز سرخ شده، خامه و یک ق چ رب همه رو باهم خوب ترکیب کنید و صاف و یکدست شد آب اضافه کنید. ریز جوش که زد، گوشت های قلقلی بدارید داخلش، خوب به غلظت بیوفته.