5
1
2K
آخرین خبر/موادلازم:
تخم مرغ دوعدد
آرد جودوسر ۴۰گرم
شیر یا آب ۱۰گرم(تا برسه به غلظتی که داخل کلیپ هست)
استویا ۱۵گرم
وانیل یک دوم قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
هل،دارچین(اختیاری ولی من حتما میزنم خیلی خوشمزش میکنه)
خوب مخلوط میکنیم و داخل به ماهیتابه داغ و نچسب میذاریم تا یه طرف که حباب زد برمیگردونیم اون طرف پن کیک یک دقیقه بپذه و تمااام
کل تایمی که از ما میگیره فقط ۱۰دقیقه هستش
نکته:اگه سه تا تخم مرغ بزنید نیازی به آب یا شیر نیست
ارزش غذایی این پنکیک
بین ۳۶۰تا۳۸۰کالری و
۲۰تا۲۵گرم پروتئین هست
›