پیتزا، غذای دوستداشتنی همه نسلها
آخرین خبر/مواد لازم برای خمیر:
۵۰۰ گرم آرد سه صفر
۱ق چ مخمر
۱ق چ نمک
۱ق چ شکر
۴ق غ روغن
۲۵۰ میل آب
مواد خشک و با آب بریزین تو کاسه خوب ورز بدین بعد خمیرو بذارین رو کانتر روغن بریزین انقدر ورز بدین تا دیگه به دستتون نچسبه بعد پارچه بکشین دوساعت استراحت بدین.
مواد لازم برای مایه ۲ عدد پیتزا ۲ نفره:
دوعدد سینه مرغ
۴۰۰ گرم قارچ
دو حبه سیر
۱ عدد خامه صبحانه
سیبزمینی متوسط ۴ عدد
سیرو با سینه مرغ که نواری برش دادین تفت بدین،فلفل سیاه و آویشن و نمک بزنید آبش که کشید قارچ و اضافه کنید آب قارچ هم کشیده شد خامه رو بریزید ۵ دقیقه بعد از رو حرارت بردارید.
خمیرو تو ظرف مورد نظرتون خوب پهن کنید اول یکم از سس مایه بریزین بعد پنیر بعد هم مایه و دوباره پنیر یکمم آویشن بریزید بذارید داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه نیم ساعت بمونه سیبزمینی هارو چیپسی سرخ کنید خوب برشته شه بریزید روی پیتزا و نوش جان کنید