این نون ساندویچی رو بدون فر رو درست کنین
آخرین خبر/مواد لازم خمیر
از پیمانه استاندار قنادی استفاده کنین
( آرد من بسته بندی زرماکارون بود )
آرد سفید سه و نیم پیمانه
شیر پرچرب یک و نیم پیمانه
خمیر مایه فوری یک ق غ
نمک یک ق چ
شکر یک ق چ
.
طرز تهیه خمیر
همه مواد رو داخل کاسه همزن بریزین و ۵ دقیقه با دور کند و ۱۰ دقیقه با دور تند با خمیرزن بزنین تا خمیر روی صافی به شما بده و به دست نچسبه و حالت کشسانی خوبی داشته باشه
میتونین این خمیر رو هم با دست ورز بدین ، مواد رو داخل کاسه میریزین خوب با قاشق چوبی یا لیسک مخلوط میکنین ، سپس با کف دست شروع میکنین به ورز دادن تا جایی که خمیر روی صافی به شما بده و به دست نچسبه و حالت کشسانی خوبی داشته باشه
.
خمیر رو چونه بگیرین و داخل کاسه چرب شده قرار بدین و روش رو سلفون بکشین و در محیط یک ساعت و نیم استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه
.
خمیر رو به چونه های ۶۰ گرمی تقسیم کنین ، طبق ویدئو
دوباره ۲۰ دقیقه روشو بپوشونین و بهش استراحت بدین ، سپس با وردنه به صورت دایره بازش کنین داخل شیر وبعد داخل کنجد بزنین ، خمیر رو با کاتر از وسط نصف کنین وداخل روغن غوطه ور داغسرخ کنین تا طلایی شود
.
نکته مهم
اصلا نباید ضخامت خمیر بیشتر از ۲ میل باشه چون داخلش خمیری میمونه موقع پخت
.
از هرنوع فیلینگی میتونین داخلش استفاده کنین
اما من سس و فیلینگرو براتون دستورشومیذارم
که خوشمزه ترین میشه
۶ عذد فیله مرغ رو نواری برش دادم ، با دو ق غ سس خردل و کمی زعفرون و فلفل سیاه ونمک مخلوط کردم با حرارت بالا تفت دادم تا کاملا پخته بشه
سیب زمینی هم سرخ کردم برای داخل ساندویچ هام
.
برای سس
سرکه سفید یک و یک دوم ق غ
سس مایونز یک دوم پیمانه
خامه ترش ۲ ق غ ( نداشتین از ماست یونانی یا خامه صبحانه فقط استفاده کنین )
شکر یک ق غ
سیر رنده شده نصف ق چ
فلفل سیاه نوک ق چ
جعفری خشک یک ق چ
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز نوک ق چ
.
داخل نون ها رو با چاقو طبق ویدئو باز میکنیم ، از سس داخلش میزنیم ، سپس مرغ و سیب زمینی سرخ کرده رو داخلش میذاریم
شما اون موقع طعم بهترین و خوشمزه ترین ساندویج دنیا رو تجربه میکنین