نماد آخرین خبر

فوت‌ و‌فن کبابی کردن بلال

منبع
خراسان
بروزرسانی
فوت‌ و‌فن کبابی کردن بلال

خراسان/  ​​​​​برای تهیه بلال خوشمزه ابتدا باید ذرتی تهیه کنید که مخصوص پخت بلال باشد. بعضی از ذرت هایی که در بازار به فروش می رسند ذرت علوفه ای هستند که مخصوص مصرف دام هستند و به همین دلیل پس از پخت سفت و خشک می شوند.
 مرحله اول| ابتدا برگ‌های دور ذرت را باز می کنیم. سپس منقل زغال را به صورت یک‌دست روشن آماده می‌کنیم. در این مرحله 
ذرت ها را روی منقل می‌چینیم و صبر می‌کنیم تا یک سمت ذرت‌ها بپزد. در همین حین نمک را داخل ۲ لیتر آب حل می‌کنیم و داخل یک ظرف مناسب می‌ریزیم که بتوانیم پس از پخت ذرت‌ها را به طور کامل داخل آب نمک قرار دهیم.
 مرحله دوم| در این مرحله باید بلال ها را به صورت مرتب بچرخانیم تا تمام قسمت ها به صورت یک‌دست کباب شوند. 
پس از این که کباب کردن بلال‌ها به پایان رسید آن‌ها را درون آب نمک قرار می دهیم تا علاوه بر این که نرم‌تر شدند، طعم دار نیز شوند.
 مرحله سوم|پس از این که بلال‌ها را از آب نمک خارج کردیم، کره را ذوب و با آب لیمو ترش و فلفل سیاه مخلوط می‌کنیم. سپس با برس روی تمام قسمت های بلال‌ها می‌زنیم. در پایان بلال‌ها را به صورت داغ سرو می‌کنیم.


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره