چطور کوکوسبزی بپزیم که به تابه نچسبد

خراسان/ یکی از مشکلات رایج هنگام پخت کوکوسبزی، چسبیدن آن به کف تابه است که نهتنها ظاهر غذا را خراب میکند، بلکه باعث سختی در برگرداندن و شستوشوی ظرف نیز میشود. میخواهیم فوتو فن تهیه کوکوسبزی را بدون این که به تابه بچسبد با هم یاد بگیریم.
زیاد بودن تعداد تخم مرغ| اگر مقدار تخم مرغ کوکوسبزی زیاد باشد، در حین پخت کوکو به تابه نمیچسبد و از هم پاشیده نمیشود. همچنین در حین برگرداندن کوکو کارتان راحت تر میشود.
استفاده از آرد| در صورتی که کوکو به تابه میچسبد، میتوانید مقداری آرد سفید به کوکو اضافه کنید. با اضافه کردن دو قاشق آرد به مواد کوکو، دیگر کوکوسبزی به تابه نمیچسبد و وا نمیرود. شکل و ظاهر کوکو هم خراب نمیشود.
اندازه بودن روغن| مقدار روغنی که داخل تابه می ریزید باید به اندازه باشد. یعنی نباید مقدار روغن آنقدر کم باشد که در حین پخت کوکو به تابه بچسبد.
داغ بودن روغن|یکی از مهم ترین نکات برای نچسبیدن کوکو به تابه، داغ بودن روغن است. بعد از ریختن روغن داخل تابه، آن را روی حرارت قرار دهید، سپس صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود. بعد مایه کوکو را به تابه اضافه کنید. داغ بودن روغن مانع چسبیدن کوکو به تابه می شود.
جنس تابه| نکته مهم بعدی جنس تابه است. باید تابه ای که قصد دارید در آن کوکو را آماده کنید، نچسب باشد.