مینی کوکی های نقلی و خوشمزه که درست کردنش خیلی راحته!
آخرین خبر/آرد ۲۷۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
شکر سفید ۸۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
نشاسته ذرت ۱۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکلات نسوز به مقدار لازم
کره به دمای محیط رسیده رو با شکر قهوهای و شکر سفید داخل ظرف بریزید و با همزن برقی بزنید در حدی که مواد کرمی و سبک بشه(این قسمت رو با صبوری انجام بدید چون این مرحله برای طعم دهی خیلی مهمه)
حالا تخممرغ رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید
حالا آرد الک شده،نشاسته ذرت، وانیل، بکینگ پودر رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست بشه. خیلی هم نزنید، فقط در حدی که خمیر یکدست بشه
تو این قسمت خمیر لطیف و یکم چسبنده اس، اگه خیلی شل بود یکم بهش آرد اضافه کنید
حالا شکلات های نسوز رو به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
حالا مواد رو داخل قیف بریزید و با فاصله داخل سینی فر پایپ کنید
فر رو روی ۱۷۰ درجه گرم کنید، ۸ تا ۹ دقیقه زمان کافیه برای پخت کوکی ها، دقت کنید فقط لبهها طلایی بشن
نکته: نشاسته باعث لطیف تر شدن کوکی میشه
سعی کنید از کره با کیفیت خوب و نرم شده استفاده کنید. کرهای که خیلی سرد یا خیلی گرم باشه باعث میشه مواد خوب با هم مخلوط نشن
میتونید به جای کره از مارگارین یا روغنهای گیاهی استفاده کنید، اما طعم کوکی تغییر میکنه و خوشمزگی که کره به کومی میده رو نداره
این کوکیها رو میتونید چند ماه تو فریزر نگهداری کنید. قبل از استفاده، کوکی ها رو رو تو دمای اتاق قرار بدید تا یخ زدایی بشه