نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

سوهان کنجدی، شیرینی سنتی ترکیبی از کنجد و کره

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/شکر ۱ لیوان

کنجد  ۱ لیوان

کره  ۳۰ گرم

شکر رو داخل تابه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم بزارید و بدون هم زدن بزارید تا کم کم ذوب و کاراملی بشه

وقتی که شکر شروع به کاراملی شدن و قهوه‌ای شدن کرد باید اونو هم بزنید تا کارامل یکدست بشه

حالا کنجد رو به شکر کاراملی اضافه کنید و هم بزنید

کف یک تخته یا سینی فلزی رو چرب کنید  مواد سوهان رو روی آن پخش کنید و به دلخواه خلال‌ بادام و پسته روی آن بریزید و‌با یک گوشتکوب سطح سوهان رو صاف و نازک کنید



به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بزارید تا سفت بشه


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره