6
2
4.7K
آخرین خبر/شکر ۱ لیوان
کنجد ۱ لیوان
کره ۳۰ گرم
شکر رو داخل تابه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم بزارید و بدون هم زدن بزارید تا کم کم ذوب و کاراملی بشه
وقتی که شکر شروع به کاراملی شدن و قهوهای شدن کرد باید اونو هم بزنید تا کارامل یکدست بشه
حالا کنجد رو به شکر کاراملی اضافه کنید و هم بزنید
کف یک تخته یا سینی فلزی رو چرب کنید مواد سوهان رو روی آن پخش کنید و به دلخواه خلال بادام و پسته روی آن بریزید وبا یک گوشتکوب سطح سوهان رو صاف و نازک کنید
به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بزارید تا سفت بشه