9
0
2K
آخرین خبر/ مواد لازم:
یه لیوان بادوم
آب
من پوست بادامهارو گرفتم میتونین شما پوست نگیرین، روی بادامها آب جوش بریزین و بزارین نیم ساعت بمونه بعد نیم ساعت، آبشو خالی نکنین چون زود خشک میشه و پوستش راحت کنده نمیشه یکی یکی از تو همون آب بردارین و پوست بگیرین.
روی بادامهای پوست گرفته شده اب بریزین که روشو آب بگیره و میکس کنین.
داخل یه پارچه نخی بریزین و شیر بادام و از تفالهها جدا کنین.
شیر بادامتون آمادهاس فکر میکنم بین ۵ تا ۷ روز میتونین تو یخچال نگهدارین.
مواد لازم برای کوکی:
۱ عدد موز
۱ عدد تخممرغ
۳قاشق تفاله بادام
۱قاشق غذاخوری روغن نارگیل
۱قچ بکینگپودر
همه رو با هم مخلوط میکنین و برای ۳۰ دقیقه میزارین داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه