

آخرین خبر/ کیک مرغ مجلسی بینظیر
بچهها و بزرگترها عاشقش میشن ..
مواد لازم :
گردو ۳ عدد
سس ۲ ق غ
ماست ۲ ق غ
پیازچه ۱ مشت
خیار شور ۱ عدد
پنیر خامه ای ۱ ق غ
سینه مرغ ½ یک عدد
پودر سیر و پولبیبر
نان تست ۹ عدد
جعفری ۱ مشت
آبلیمو ۱ ق غ
نمک، فلفل
مراحل تهیه کیک مرغ مجلسی:
آمادهسازی مرغ: سینه مرغ را با مقداری آب، نمک و فلفل بپزید و سپس ریشریش کنید.
تهیه مواد میانی: در یک کاسه بزرگ، مرغ ریشریش شده، خیارشور خرد شده، هویج رنده شده، جعفری و پیازچه خرد شده، گردو خرد شده (در صورت تمایل)، سس مایونز، ماست چکیده یا خامه و آبلیمو را با هم مخلوط کنید. نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
آمادهسازی نان تست: لبههای نان تست را جدا کنید.
لایهبندی کیک: یک لایه نان تست را در ظرف مورد نظر بچینید. مقداری از مواد میانی را روی نانها پخش کنید. این کار را لایه به لایه ادامه دهید تا مواد تمام شوند.
تزئین کیک: روی آخرین لایه را با سس مایونز بپوشانید و با جعفری خرد شده، خیارشور حلقه شده، گردو خرد شده و یا هر مواد دلخواه دیگر تزئین کنید.
استراحت در یخچال: کیک مرغ را حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد هم برود.
سرو کیک مرغ: کیک مرغ را برش زده و سرو کنید.
نکات مهم:
برای طعم بهتر میتوانید از مرغ آبپز شده با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه استفاده کنید.
میتوانید از انواع سبزیجات معطر دیگر مانند شوید یا ریحان نیز در مواد میانی کیک مرغ استفاده کنید.
اگر مایل هستید کیک مرغ شما طعم تندتری داشته باشد، میتوانید از مقداری فلفل قرمز یا پودر پاپریکا در مواد میانی استفاده کنید.
میتوانید از نانهای تست سبوسدار هم برای تهیه کیک مرغ استفاده کنید.