نماد آخرین خبر

فوت و فن های پخت پاستا

منبع
خراسان
بروزرسانی
فوت و فن های پخت پاستا

خراسان/ *آب باید کاملا جوش باشد تا پاستا یکنواخت بپزد.
*هر ۱۰۰گرم پاستا یک لیتر آب جوش می‌خواهد.
*پاستاهای کوچک و توخالی زودتر از لازانیا می‌پزند.
* هر چند دقیقه پاستا را هم بزنید تا به هم نچسبد.
* بیشتر پاستاها بین ۸ تا ۱۳ دقیقه نیاز به جوشیدن دارند.
*پاستا را سریع از قابلمه خارج نکنید چون نشاسته آن باعث به هم چسبیدن می شود


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره