نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طعم تازه و اصیل با ماست خونگی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/نکته های مهم:

برای یک لیتر شیر 

یک ق غذاخوری ماست،یکم نمک ویکم شکر باعث میشه طعم ماست قوی تر بشه.

تا به نقطه ی جوش برسه مدام با ملاقه هوادهی کن باعث میشه یکدست بشه مثل خامه و تخلخل کم تری داشته باشه.

بعد از جوش اومدن شیر زیرشو کم کنید تا پنج دقیقه بازم بجوشه و مدام با ملاقه هوادهی کنید تا بافت ماست منسجم تر بشه.

اگه خامشو دوس دارین جدا بخورین از روش بردارین و البته طعم ماست با خامش خوشمزه تره.

ظرفهایی که انتخاب میکنید حتما در داشتت باشه.

مدت انتظارش در دمای محیط و جای تاریک بین ۸الی ۱۲ساعت هست.

یک روز کامل در ادامه در یخچال بمونه و دست نزنید.

نوش جان کنید.


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره