دوناتِ خوشمزه، پر از سلیقهی تو
آخرین خبر/آرد قنادی ۳۳۰گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۴ ق غ
آب نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
خمیر مایه ۸ گرم
کره ۵۰ گرم
وانیل نصف ق چ
نمک کمی
کرمفیل یا نوتلا
همه مواد و جز کره رو با هم مخلوط میکنیم
یه مقدار که مخلوط کردیم کره رو اضافه میکنیم
اگر خمیر زن دارید ۱۰ دقیقه با دستگاه و اگر با دست ورز میدید ۱۵ دقیقه ورز بدین
داخل یه ظرف و چرب کنید و خمیر و به مدت ۱ ساعت استراحت میدیم
حتما روی خمیر و با پارچه بپوشونید
بعد از یک ساعت خمیر و دوباره یه مقدار ورز میدیم به چونه های ۸۰ گرم تقسیم میکنیم
روی کاغذ روغنی میزاریم
و دوباره روشو میپوشونیم و نیم ساعت استراحت میدیم
بعد از نیم ساعت داخل روغن با حرارت متوسط رو به بالا دونات ها رو سرخ میکنیم
اجازه میدیم خنک بشه و بعد داخل شکر میغلطونیم
و بعد داخلش و با کرمفیل و یا نوتلا و یا شکلات صبحانه پر میکنیم
نکته
( اجازه بدید یه طرف دونات سرخ بشه و بعد طرف دیگه رو سرخ کنید)
با قاشق روی دونات و روغن نریزید وقتی برگردونید خودش پف میکنه
(اگه خمیرتون میچسبید ،روی میز کارتون و آرد پاشی کنید و خمیرتون و ورز بدید)
زیاد آرد نزنید که خمیرتون سفت بشه(میتونید خیلی کم دستتون و چرب کنید و ورز بدید تا خمیر به دستتون نچسبه)