براونی رژیمی؛ یک دسر فوق العاده
آخرین خبر/ مواد لازم :
ارده ۳۰ گرم
شیره خرما یا انگور ۳۰ گرم
شکلات ریل بن ماری شده ۵۰ گرم
پودر کاکایو من هلندی زدم ۱۰گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۳گرم
تخم مرغ دو عدد سایز متوسط
آرد جو دوسر ۳۵گرم «کم کم اضافه کن شاید یه مقدار کمتر نیاز باشه یا بیشتر »بستگی به سایز تخم مرغی که استفاده میکنی داره و غلظت شیره
دمای فر برقی ۱۷۰ درجه
فر گازی ۱۸۰ درجه
توستر ۱۷۰ درجه
بعد از ۲۰ دیقه تست کن با یه سیخ چوبی « نباید چیزی به سیخ بچسبه»
اگر از قالبهای مثه مال من استفاده کردی حتمااا داخل سینی های گالوانیزه بزار بعد انتقال بده به فر «چون کیکت زود نسوزه »
برای قالبهای مافین یا کاپ کیک هم بهتره داخل سینیهای گالوانیزه بزاری
قالبهای من ۱۰&۱۰ هستش
هم لوازم قنادیها هم یکبار مصرف فروشیها دارن
مرحله اضافه کردن شیره متاسفانه داخل فیلم حذف شده
بعد از ارده و شکلات بن ماری شده شیره را اضافه کنید