8
4
3.6K
8
4
3.6K
آخرین خبر/نون روغنی یا همون اَردَک
مواد لازم؛آرد ۳۰۰ گرم،خمیر مایه ۵ گرم،شکر ۲۵ گرم،زردچوبه ۳ گرم،نمک ۴ گرم،شیر ۲۰۰ گرم،روغن ۳ ق غ
مواد خشک رو ترکیب میکنیم،بعد روغن و شیر رو اضافه میکنیم حسابی ورز میدیم.به خمیر استراحت میدیم تا حجم بگیره
بعد پف خمیرو میگیریم و چونه میگیریم ازش
به چونه ها ده دقیقه استراحت میدیم
بعد از ده دقیقه چونه هارو باز میکنیم با وردنه
و برش می زنیم طبق تصویر
بعد داخل روغ داغ سرخشون میکنیم