8
6
1.9K
8
6
1.9K
آخرین خبر/ موادلازم:
ژلاتین:۳ق غ
شیر:۴لیوان
پودر کرم کارامل:۲بسته
کرم کارامل:به مقدارلازم
خامه :۱قوطی
شیرعسلی:۲ق غ
بیسکوییت پتی بور:۱بسته
موز:۱عدد
موادتونو که مخلوط کردید روی حرارت ملایم تا حدی هم بزنید که مواد مخلوط بشه نزارید اصلا بجوشه همین که مواد مخلوط شد کافیه بعد خامه رو اضافه کنید و کمی هم هم بزنید بزارید کنار چون موقع ریختن داخل قالب باید ولرم باشه.
دسرمونو حداقل۱۲ساعت میزاریم داخل یخچال که اگه ۲۴ ساعت هم بزارید عالی میشه.
موقعی که میخواین دسرو برگردونید داخل ظرف مورد نظرتون با یه کارد از اطراف جدا کنید و برگردونید.