7
0
2.4K
آخرین خبر/برای مرغای سوخاری سالادمون فیله یا سینه های مرغ نازک با بیفتک کوب میکوبیم به مرغمون نمک وفلفل سیاه میزنیم وبا سس خردل مزه دار میکنیم بینش پنیر مدادی میزاریم ورول میکنیم نیم ساعت میزاریم داخل فریزر برای سوخاری کردنش اول داخل ارد بعد تخم مرغ(به تخم مرغا نمک وفلفل سیاه واویشن بزنید) ودراخرم پودرسوخاری ریز ودر روغن اروم اروم بزارین سرخ بشه تا مرغتون کامل بپزه
واسه سس سالاد:
۱قاشق غذاخوری سرکه
۱ق غ ابلمیو
سس خردل۱ ق غ
۳قاشق سس مایونز
اویشن ونمکوفلفل سیاه
روغن زیتون بدون بو۴قاشق غ
پنیر پارمسان۲ق غ
سیر رنده شده۱ ق چ