کیک شکلات با بافت نرم خوشمزه!
آخرین خبر/مواد لازم کیک :
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ ق چ (من اسانس نارگیل زدم)
روغن مایع ۱۰۰ گرم
شیر نارگیل ۱۷۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو ۳۰ گرم
بکینگ پودر ۱ ق چ
مغزی شکلات یا کرمفیل کمی
تاپینگ نارگیل : سفیده تخم مرغ ۱۳۰ گرم (حدود ۴ تخم مرغ متوسط میشه)
پودر نارگیل چرب ۱۱۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم
روغن مایع داغ ۸۰ گرم (جوش نزند)
عصاره وانیل یا اسانس نارگیل ۱/۴ ق چ
طرز تهیه کیک : تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن دو تا سه دقیقه هم بزنید تا روشن و حجیم شود بعد روغن و شیر نارگیل را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید و مواد خشک را طی دو مرحله روی مایه الک و آرام فولد کنید و برای یکدست شدن یکبار با دور کند هم بزنید و کنار بگذارید.
طرز تهیه تاپینگ :
سفیده ها و پودر نارگیل و پودر قند را با هم مخلوط و دو دقیقه با همزن بزنید و در حین هم زدن ، روغن داغ را طی دو مرحله به آرامی اضافه و همزمان سریع هم بزنید تا سفیده نیزد و در آخر وانیل را اضافه تا یک مایه روانی بدست آید و داخل قیف بریزید .
قالب پای را تا ۱/۳ از مایه شکلاتی پُر کنید و به دلخواه وسط آن فیلینگ شکلات یا کرمفیل بزنید و با تاپینگ نارگیل بپوشانید و در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه
گازی و یا ۱۶۵ درجه برقی به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید و بعد از پخت رومال عسل یا شربت بار بزنید و با پودر نارگیل و پسته تزئین و نوش جان کنید.
حتما از پودر نارگیل چرب استفاده کنید
این مقدار مواد ۱۳ عدد کیک تو قالب پای میدهد.
میتوانید از قالب بزرگ به ابعاد ۲۰ سانت استفاده کنید .