نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک شکلات با بافت نرم خوشمزه!

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/مواد لازم کیک : 




تخم مرغ ۲ عدد 


شکر ۱۵۰ گرم 

وانیل ۱/۲ ق چ (من اسانس نارگیل زدم)

 روغن مایع ۱۰۰ گرم

 شیر نارگیل ۱۷۰ گرم

 آرد ۲۰۰ گرم

 پودر کاکائو ۳۰ گرم

 بکینگ پودر ۱ ق چ

 مغزی شکلات یا کرمفیل کمی 

 تاپینگ نارگیل : سفیده تخم مرغ ۱۳۰ گرم (حدود ۴ تخم مرغ متوسط میشه) 

پودر نارگیل چرب ۱۱۰ گرم

 پودر قند ۱۲۰ گرم

 روغن مایع داغ ۸۰ گرم (جوش نزند)

 عصاره وانیل یا اسانس نارگیل ۱/۴ ق چ 


طرز تهیه کیک : تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن دو تا سه دقیقه هم بزنید تا روشن و حجیم شود بعد روغن و شیر نارگیل را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید و مواد خشک را طی دو مرحله روی مایه الک و آرام فولد کنید و برای یکدست شدن یکبار با دور کند هم بزنید و کنار بگذارید.


طرز تهیه تاپینگ :

سفیده ها و پودر نارگیل و پودر قند را با هم مخلوط و دو دقیقه با همزن بزنید و در حین هم زدن ، روغن داغ را طی دو مرحله به آرامی اضافه و همزمان سریع هم بزنید تا سفیده نیزد و در آخر وانیل را اضافه تا یک مایه روانی بدست آید و داخل قیف بریزید .


قالب پای را تا ۱/۳ از مایه شکلاتی پُر کنید و به دلخواه وسط آن فیلینگ شکلات یا کرمفیل بزنید و با تاپینگ نارگیل بپوشانید و در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه

گازی و یا ۱۶۵ درجه برقی به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید و بعد از پخت رومال عسل یا شربت بار بزنید و با پودر نارگیل و پسته تزئین و نوش جان کنید.


حتما از پودر نارگیل چرب استفاده کنید


این مقدار مواد ۱۳ عدد کیک تو قالب پای میدهد.

میتوانید از قالب بزرگ به ابعاد ۲۰ سانت استفاده کنید .

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره