21
0
5.2K
21
0
5.2K
آخرین خبر/ مواد بازم:
(البته با توجه به تعداد نفرات میتواند متغیر باشد)
۲ عدد بادمجون متوسط
۲۰۰ گرم گوجه گیلاسی اگر نبود گوجه فرنگی (سخت نگیرید)
۲ پیمانه آرد سفید
۱ پیمانه یا ۳ قاشق غذاخوری سویا سس
پنیر ترجیحا لاکتیکی کم نمک
۱۰۰گرم جعفری تازه
نمک به مقدار لازم
طرز تهییه:
اول از همه بادمجونو مثل تصویر مکعبی برش بزنین.
و بعد اونارو خوب به آرد آغشته کنید و نمکشو اضافه کنین.
بعد بریزین تو روغن داغ تا خوب برشته و طلایی بشن. (چون ارد داره اصلا روغن جذب نمیشه پس نگران نباشین)
تو این فاصله گوجه گیلاسی هارو از وسط نصف کنید.
بادمجونا که سرخ شدن، گوجه ها و سس سویا و درنهایت پنیرهارو بهش اضافه کنید و تمام.
بعد از اینکه تو ظرف سرو کردین سالادو جعفری تازه رو روش خرد کنید و نوش جان.