نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

سالاد بادمجان؛ انتخابی هوشمندانه و سالم

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد بازم:
(البته با توجه به  تعداد نفرات میتواند متغیر باشد)

۲ عدد بادمجون متوسط
۲۰۰ گرم گوجه گیلاسی اگر نبود گوجه فرنگی (سخت نگیرید)
۲ پیمانه آرد سفید

۱ پیمانه یا ۳ قاشق غذاخوری سویا سس
پنیر ترجیحا لاکتیکی کم نمک
۱۰۰گرم جعفری تازه
نمک به مقدار لازم

طرز تهییه:

اول از همه بادمجونو مثل تصویر مکعبی برش بزنین.
و بعد اونارو خوب به آرد آغشته کنید و نمکشو اضافه کنین.

بعد بریزین تو روغن داغ تا خوب برشته و طلایی بشن. (چون ارد داره اصلا روغن جذب نمیشه پس نگران نباشین)

تو این فاصله گوجه گیلاسی هارو از وسط نصف کنید.
بادمجونا که سرخ شدن، گوجه ها و سس سویا و درنهایت پنیرهارو بهش اضافه کنید و تمام.

بعد از اینکه تو ظرف سرو کردین سالادو جعفری تازه رو روش خرد کنید و نوش جان.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره