طرز تهیه سوپیبیلا؛ شیرینی سنتی و محبوب کشور شیلی

فرارو/ سوپیبیلا نوعی شیرینی سنتی و بسیار خوشمزه از آمریکای لاتین است که اصالت آن به کشور شیلی برمیگردد.
امروزه غذاهای بینالمللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی میل به امتحان سایر غذاها نداشتند، در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شدهاند و در برخی از رستورانها نیز سرو میشوند.
سوپیبیلا نوعی شیرینی سنتی و بسیار محبوب است که اصالت آن به آمریکای لاتین و کشور شیلی باز میگردد. این شیرینی خوشمزه در کشور شیلی به عنوان میان وعده یا عصرانه همراه با سس شیرین چانکاکا سرو میشود. جالب است بدانید خوردن این شیرینی در کشور شیلی بیشتر در روزهای بارانی مرسوم است که نشانه آرامش و صمیمیت در میان اعضای خانواده است و سوپیبیلا نوعی نماد ساده زیستی در فرهنگ شیلی محسوب میشود. اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سوپیبیلا همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپیبیلا
آرد سفید گندم: 2 لیوان
کدو حلوایی پخته و پوره شده: 1 فنجان
کره: 2 قاشق غذاخوری
بکینگپودر: 1 قاشق چایخوری
آب ولرم: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
طرز تهیه سوپیبیلا
برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا آرد، نمک و بکینگپودر را با هم مخلوط کنید، سپس پوره کدو حلوایی خنک شده و کره به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و با دست به آرامی ورز بدهید تا یکدست شود.
حالا کم کم آب ولرم را اضافه کنید تا جایی که خمیر نرمی شکل بگیرد که به دست نچسبد.
روی خمیر را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در محیط آشپزخانه قرار بدهید تا استراحت کند.
روی میز کار را آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار بدهید. با کمک وردنه خمیر را باز کنید و با قالب یا کاتر گرد و یا با سر لیوان خمیر را به صورت دایرهای قالب بزنید.
مقداری روغن داخل یک قابلمه یا ماهی تابه گود بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا روغن داغ شود. حالا خمیرهای قالب زده را داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و طلایی رنگ شود.
بعد از سرخ شدن، شیرینیها را روی دستمال تمیز جذب روغن قرار بدهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
اهالی شیلی این شیرینی خوشمزه را همراه با سس چانکاکا که ترکیبی از شکر قهوهای، پودر دارچین و آب پرتقال است سرو میکنند.
شما میتوانید این شیرینی را در کنار چای یا قهوه سرو کنید و از خوردن این شیرینی خوشمزه در یک روز بارانی لذت ببرید، نوش جان.