11
2
5.2K
11
2
5.2K
آخرین خبر/بهتره مرغ با پوست طبخ بشه. __حتما در ترکیب آبنمک و سرکه از شب قبل یا حداقل ۵-۶ ساعت قبل بخوابونید. (شوری آب جوری باشه که ملایم باشه مثل آبنمکی که برای خیارشور درست میکنیم و مقدار سرکه هم برای این مقدار من یک سوم لیوان ریختم)__خوابوندن مرغ در ترکیب آبنمک و سرکه هم بافت مرغ و بعد از پخت لطیف میکنه و هم باعث میشه تمام خونابه های مرغ خارج بشه و بوی زهم مرغ از بین بره. __این غذا هیچ ادویه ای غیر از فلفل قرمز و زعفران نداره و در اضافه کردن زعفران باید دست و دلباز باشید تا نتیجه بهتری بگیرین__من اصلا به غذا آب اضافه نکردم...