نوين زي/ چي لازم دارم:
پودر کاکائو ۱ليوان
شکر ۱ليوان
شير۱ليتر
کره ۵۰گرم
چطوري درست کنم:
ظرف نسبتا بزرگي رو انتخاب کنين و پودر کاکائو و شکر رو داخل اون بريزين و با قاشق به خوبي مخلوط کنين تا کاملا يکدست شن(اگه يکدست نشن بعدا گلوله مي شن). شير رو به مواد اضافه کنين و به خوبي مخلوط کنين و روي حرارت قرار بيدن. حالا هم بزنين تا اطراف اون حباب بزنه اما نجوشه. شعله رو ملايم کنين و به خوبي مخلوط کنين. اين کار رو اونقدر ادامه بدين تا شکلات غليظ شه(حدود ۴۵دقيقه تا ۱ساعت). بعد از ۴۵ دقيقه جوشيدن کره رو اضافه کنين. مواد رو هم بزنين تا کره ذوب شه. دوباره هم بزنين تا شکلات به غلظت خوبي برسه و بعد شعله رو خاموش کنين و صبر کنين تا شکلات سرد شه.
نکات:
در صورت تمايل از ميزان پودر کاکائو کم کنين تا شکلات شما شيرين تر شه.
نبايد اين شکلات ته بگيره در صورت ته گرفتن ظرف رو عوض کنين.
بهتره شکلات رو ۵ دقيقه يا ۱۰ دقيقه يکبار هم بزنين تا ته نگيره.
نبايد حرارت در حين غليظ شدن شکلات زياد باشه چون بعدا شکلات شکرک ميزنه.
در صورت تمايل مقداري فندق يا کرم فندق هم به کاکائو اضافه کنين.