پارسه گرد/ بادمجان داراي طبع گرم و خشک است.
چي لازم دارم:
پنير توفو 300 گرم
بادمجان کوچک و باريک 8 عدد
فلفل چيلي قرمز 1 عدد
سير 2 حبه
روغن مايع ¼ پيمانه
زنجبيل تازه 1تکه 2سانتيمتري
کاهو چيني 2 بوته
سس سويا 4 قاشق غذاخوري
آبليموي تازه 1 قاشق غذاخوري
ادويه مخلوط 1 قاشق چايخوري
چطور بپزم:
پنير توفو را به قطعات 2 سانتيمتري خرد کنيد. اگر پنير کمي آب دارد آن را داخل دستمال آشپزخانه پيچيده و کمي فشار دهيد تا رطوبت آن گرفته شود تا در زمان سرخشدن شکل خود را بهتر حفظ کند.
تابه ديواره بلند و بزرگي را روي شعله زياد قرار دهيد و 2 قاشق مرباخوري روغن در آن بريزيد. تابه را کمي حرکت دهيد تا روغن تمام سطح آن را چرب نمايد. پنيرها را به دو قسمت تقسيم کنيد و هر قسمت را به مدت 1 تا 2 دقيقه يا تا زماني که طلايي شوند تفت دهيد. سپس آنها را به ظرفي ديگر منتقل کنيد.
بادمجانها را به تکههاي 2 سانتيمتري حلقه حلقه کنيد. باقيمانده روغن را در تابه ريخته و بادمجانها را در 2 تا 3 دسته قسمت و هر يک را به مدت 5 تا 8 دقيقه تفت دهيد. پس از سرخکردن همه بادمجانها آنها را با هم در تابه بريزيد.
سير را له کنيد. زنجبيل را پوست گرفته و رنده کنيد،. دانههاي فلفل چيلي را خارج کرده و ريز خرد کنيد.
سير، زنجبيل، فلفل و ادويه مخلوط را به بادمجانها اضافه کرده، به مدت 1 دقيقه با هم تفت دهيد.
کاهو چيني، سس سويا و آبليمو را به مخلوط اضافه نماييد و به مدت 2 الي 3 دقيقه آنها را تفت دهيد.
در مرحله آخر توفوها را به تابه برگردانده و به مدت 1 دقيقه تمام مواد را با هم تفت دهيد.اين غذا را بايد سريع سرو نماييد.