بهترين ها/ چي لازم دارم:
نان (تست): 8 تکه
تخم مرغ (زده شده) 1 عدد
سس مايونز: يک سوم ليوان
سس فلفل: نصف قاشق غذاخوري
پودر خردل: يک هشتم قاشق چايخوري
فلفل سياه: به مقدار لازم
پنير چدار يا پيتزا (رنده شده): به ميزان لازم
گوشت قرمز (فيله نازک خرد شده): 400 گرم
فلفل قرمز (اختياري): به مقدار لازم
ادويه دلخواه (پودر سير، پودر موسير، آويشن و ... ): به ميزان لازم
چطوري درست کنم:
در ابتداي کار فر را با دماي 180 درجه سانتي گراد روشن کنيد. داخل يک کاسه، سس مايونز، تخم مرغ، سس فلفل، خردل، فلفل سياه و پنير چدار را مخلوط کنيد.
گوشت را شسته و در صورت امکان آن را از چند ساعت قبل مزه دار کنيد.
داخل تابه مقداري کره ريخته و گوشتهاي نازک و کوبيده شده را داخل آن به خوبي سرخ کنيد و در پايان مقداري ادويه دلخواه (زعفران، پودر سير، موسير و ...) بزنيد.
گوشت را داخل سس آماده شده بريزيد و 1 ساعت صبر کنيد.
مقداري نان تست تهيه کرده و روي آن کره بريزيد و بعد مقداري از سس مخلوط با گوشت را روي نان ريخته و آن را 15 دقيقه داخل فر داغ قرار دهيد تا کاملا برشته شود.
نکات:
1. در صورت تمايل روي اسنک بعد از 5 دقيقه قرارگيري د ر فر پنير پيتزا اضافه بريزيد.
2. بهتر است داخل اسنک از پنير چدار و روي آن از پنير پيتزا استفاده شود.
3. در صورت تمايل گوشت را به جاي سرخ کردن آب پز کرده و بعد ريش ريش کنيد.
4. اگر دوست داريد غذا را داخل ساندويچ ساز بپزيد در اين صورت روي هر قطعه نان مجددا نان قرار دهيد طوري که مواد اسنک در بين دو قطعه نان قرار گيرد.