نماد آخرین خبر

صبحانه/ لقمه انگشتي، صبحانه اي بسيار مفصل

منبع
ساناز ساينا
بروزرسانی
صبحانه/ لقمه انگشتي، صبحانه اي بسيار مفصل
ساناز ساينا/ چي لازم داريم؟ فيله مرغ (قطعات کوچک برش خورده) 4 تکه (200 گرم) سس پستو تيم پيمانه (75 گرم) کورن فلکس 100 گرم چطوري بپزيم؟ برش‌هاي مرغ را در ظرفي بريزيد و سس پستو را به آن اضافه کرده با هم مخلوط کنيد و به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد تا کاملاً مزه‌دار شوند. کورن فلکس را در ظرفي ريخته و در صورت تمايل به قطعات کوچکتر خرد کنيد. برش‌هاي مرغ را در آن بغلطانيـد، طـوري کـه تمام سطح آنها پوشيده شود. فر را از يک ربع قبل روي حرارت 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتي‌گراد) گرم کنيد و لقمه‌ها را روي سيني فر که با کاغذ روغني چرب شده با روغن مايع پوشانده ايد، بچينيد و به مدت 20 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا پخته و طلايي شود. سپس از فر درآورده و در ظرف مورد نظر قرار دهيد و با برگ‌هاي کاسني، نخود فرنگي و فلفل دلمه اي تزئين کنيد.