نماد آخرین خبر

فوت آشپزي/ در خانه به راحتي «کنسرو ذرت» درست کنيد

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبر/ براي تهيه کنسرو ذرت از بلالهايي که تازه هستند استفاده کنيد . بلالهايي که وقتي دونه اش رو بين دو تا انگشت فشار ميديد راحت له ميشه و يه شيره اي ازش بيرون ميزنه. بلالها رو پوست کنده ، دسته اش رو جدا کنيد و بشوريد. تو يه قابلمه مقداري آب ونمک و براي هر 4-5 بلال يک قاشق شکر بريزيد . ريختن شکر باعث نرم شدن بلال ميشه. ذرت ها رو تو اين آب بپزيد طوري که کاملا پخته بشه.ميتويد اين کار رو با زدپز انجام بديد که مطمئن باشيد ذرت هاتون کاملا پخته. حالا بلال هاي پخته شده رو از آب در بياريد و يک رديفش رو با چاقو خالي کنيد و بعد به راحتي بلال ها رو دون کنيد. دونه هاي بلال رو تو شيشه هاي مناسب بريزيد و با آبي که بلال رو توش پختيد شيشه ها رو پر کنيد. در شيشه رو محکم ببنديد ، يه قابلمه بزرگ رو پر از آب کنيد و شيشه هاي ذرت رو توش بچينيد طوري که تا نزديک به در شيشه توي آب قرار بگيره ، وقتي آب داخل قابلمه جوش اومد 20 دقيقه شيشه هاي ذرت رو بجوشونيد. کنسرو ذرت رو تو جاي خنک نگه داريد.