آخرين خبر/
مواد اوليه :براي 6 نفر
خيار (خرد شده) 1/2 فنجان
هوموس 1/2 فنجان - 120 گرم
خمير پيتزا (يا 400 گرم خمير پيتزاي يخ زده) 1 عدد 420 گرمي
گوجه فرنگي گيلاسي (چهار قسمت شده) 5 عدد
نمک 1/8 قاشق چايخوري
اين پيش غذا بسيار آسان است. ميتوان نان فنجاني با هوموس ما را از 1 ساعت قبل درست کرد. فقط حواستان باشد روي آن را با پوشش پلاستيکي بپوشانيد تا خيار و گوجه و هوموس خشک نشوند. ضمناً داخل يخچال بگذاريد.
طرز تهيه:
1. فر را با دماي 400 درجه فارنهايت (200 درجه سانتي گراد) داغ کنيد. سپس کف و ديواره هاي 20 قالب مافين را با اسپري آشپزي کمي روغن پاشي کنيد.
2. خمير پيتزا را به شکل يک مستطيل 35 در 30 سانتي متر در بياوريد. لازم نيست اندازه ها دقيق باشد فقط نزديک به همين باشد.
3. سپس با يک قالب شيريني بُر دايره اي شکل به قطر 6 سانتي متر 20 دايره از داخل خمير در بياوريد. هر خمير دايره اي را کف قالب مافين فشار دهيد. حالا با يک چنگال کف هر قالب پيتزا را سوراخ کنيد. سه تا چهار سوراخ کافي است. به اين شکل خمير کف قالب ها پف نمي کند.
4. پيتزاهاي فنجاني را 8 تا 10 دقيقه تا زماني که لبه هاي قهوه اي روشن شوند در فر بپزيد. آنها را روي توري خنک کننده قرار دهيد و کاملاً خنک کنيد.
5. زماني که خنک شدند داخل نان پيتزاهاي فنجاني را با يک قاشق چايخوري پر هوموس پر کنيد و روي آن را چند تکه خيار و يک چهارم گوجه فرنگي بپوشانيد.
6. کمي نمک روي آنها بپاشيد و کار را تمام کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد