نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ «برياني اصفهان»، مگه از اين خوشمزه ترم داريم؟!

منبع
برترين ها
بروزرسانی
غذاي اصلي/ «برياني اصفهان»، مگه از اين خوشمزه ترم داريم؟!
برترين ها/ چي لازم دارم: گوشت (سردست يا قلوه گاه گوسفندي) 250 گرم جگر سفيد (گوسفندي) 100 گرم پياز 2 عدد دنبه 50 گرم دارچين 1 قاشق غذاخوري زعفران (آبکرده و غليظ) 1 قاشق غذاخوري گردو به ميزان لازم خلال بادام به ميزان لازم خلال پسته به ميزان لازم نعنا (خشک) به ميزان لازم نمک به ميزان لازم فلفل به ميزان لازم زردچوبه نصف قاشق چايخوري نارنج به ميزان لازم برگ بو 8 عدد چطور بپزم: 1. ابتدا گوشت را شسته و با کمي از دنبه تفت دهيد. سپس باقي مانده دنبه، 1 عدد پياز، 4 عدد برگ بو،چند قاشق روغن و 4 ليوان آب را داخل قابلمه اي بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا گوشت بپزد و نرم شود طوري که مقداري از آب گوشت در ظرف باقي بماند. 2. جگر سفيد را شسته و خرد کنيد و با 2 ليوان آب، 1 عدد پياز خرد شده، چند قاشق روغن، مقداري نمک و فلفل داخل قابلمه اي بريزيد و با حرارت متوسط بپزيد، پس از اينکه پخت و آب آن تمام شد کمي با روغن يا کره تفت دهيد سپس چرخ کنيد و کنار بگذاريد. 3. مخلوط گوشت گوسفند و دنبه را نيز پس از پخت چرخ کنيد سپس با زعفران دم کرده، مقداري نعناي خشک، نمک و فلفل سياه و ساير ادويه ها مخلوط و بار ديگر چرخ نماييد. 4. مايه برياني را با دست به شکل همبرگر شکل دهيد و روي آن مقداري پودر دارچين، خلال پسته يا بادام بگذاريد و داخل قابلمه اي که چرب کرده ايد قرار دهيد تا کباب شود سپس برگردانيد تا طرف ديگر نيز برشته و کبابي شود، مقداري آب گوشت باقي مانده را روي نان بپاشيد و برياني را روي نان قرار دهيد و با جگر سفيد چرخ شده، گردوي خرد شده، جعفري و … تزيين و سرو کنيد. نکات: 1. برياني يا همان بريوني غذايي اصفهاني است که معمولا با نان سنگک و نارنج سرو ميشود. 2. در صورت تمايل خلال پسته و بادام و گردو را از شب قبل داخل آب و گلاب و کمي شکر خيس کنيد و بعد آن را داخل مواد آماده ريخته و بعد سرخ کنيد. 3. بهتر است برياني را با کره درست کنيد. 4. بهتر است همه ادويه ها را ابتدا کمي سرخ کنيد و بعد به غذا اضافه کنيد. 5. در صورت تمايل جگر را هم با گوشت مخلوط کرده و بعد با هم چرخ کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد