پارسه گرد/ اگر بارها لازانيا درست کردهايد، اينبار به سراغ منيکوتي برويد که طعمي جديد و ظاهري متفاوت از يک غذاي ايتاليايي به شما ارائه ميدهد.
چي لازم دارم:
نان ترتيلا 8 عدد
مرغ پخته شده 2 پيمانه
فلفل چيلي 100 گرم
گوجه فرنگي 1 عدد
پنير ريکوتا 1 پيمانه
پيازچه 4 عدد
گشنيز 2 قاشق غذاخوري
سس گوجه 1 پيمانه
پنير موتزارلا 1 پيمانه
پنير چدار 1 پيمانه
چطور بپزم:
1. در کاسهاي مرغ (بهصورت مکعبي خرد کنيد)، فلفل چيلي (به ميزاني که با ذائقه شما سازگار است)، گوجه فرنگي که تخم آن خارج وخرد شده، پنير ريکوتا، پيازچه و گشنيز (هر دو را ريز خرد کنيد) را مخلوط کنيد. به آن نمک و فلفل بزنيد.
2. نانهاي تورتيلا را روي صفحهاي صاف قرار داده و مواد را بهطور مساوي وسط هريک از نانها پخش کنيد.
3. آنرا محکم رول کرده و روي سيني فري که کمي چرب کردهايد قرار دهيد. طوري که قسمت درز دار نانها به زير باشد.
4. سس گوجه را با قاشق روي نانها بريزيد و پنير (رنده شده) را روي آنها بپاشيد. آنها را با فويل بپوشانيد و به مدت 20 دقيقه در فر با درجه حرارت 160 درجه سلسيوس (976 درجه سانتيگراد) قرار دهيد بعد از 20 دقيقه فويل را جدا کرده و 5 تا 10 دقيقه ديگر بگذاريد داخل فر بماند سپس سرو کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد