آکا ايران/
چي لازم دارم:
زرده تخم مرغ : 4 عدد
شکر : 100 گرم
اسانس بهار نارنج: 2 قطره
شير: 200 ميلي ليتر
خامه: 200 گرم
ژلاتين: 5 ورق
تهيه ژله گل بهار نارنج:
مرباي بهار نارنج: 300 گرم
عرق بهار نارنج: 125 ميلي ليتر
ژلاتين: 5 ورق
تهيه ژله بي رنگ بهار نارنج:
آب: 250 ميلي ليتر
عرق بهار نارنج: 125 ميلي ليتر
شکر: 100 گرم
اسانس بهار نارنج: در صورت تمايل 2 قطره
ژلاتين: 5 ورق
چه جوري درست ميشه:
ابتدا زرده تخم مرغ ها را با شکر و اسانس بهار نارنج با همزن برقي هم مي زنيم تا کاملا پف کرده و کرم کشدار شود.
آرد را توسط همزن برقي با مواد مخلوط کرده وتا حد يکدست شدن هم مي زنيم.
شير را داخل ظرف مخصوص کرم پزي ريخته و مايه زرده را به آن اضافه مي کنيم.
روي حرارت آنقدر هم مي زنيم تا مواد پخته شده و مايه کمي غلظت پيداکند.کرم حاصل را کنار مي گذاريم.
تا کمي خنک شود سپس خامه صبحانه و ژلاتين ذوب شده را به آن اضافه مي کنيم.
مايه حاصل را داخل قالب هاي کوچکي که از قبل آنها را چرب کرده ايم ريخته و داخل يخچال مي گذاريم تا کاملا ببندند.
ژله گل بهار نارنج چظوري درست کنم:
براي اين کار تنها لازم است ژلاتين را ذوب کرده و با مربا و عرق بهار نارنج مخلوط کنيم.
اين مواد را هم داخل قالب هاي کوچک چرب شده ريخته و داخل يخچال مي گذاريم تا کاملا ببندند.
ژله بي رنگ بهار نارنج چطوري درست کنم:
براي اين کار نيز تنها لازم است که ژلاتين را ذوب کرده و تمامي مواد را با آن مخلوط کنيم.
در مرحله آخر قالبي بزرگ که آن را براي آماده کردن دسرمد نظر داريم چرب کرده.
کرم ها و ژله هاي کوچکي را که از قبل آماده کرديم داخل آن با سليقه مي چينيم.
مايه ژله بي رنگ را روي کل مواد مي ريزيم تا قالب پر شود.
دسر را حدود 6 ساعت داخل يخچال مي گذاريم تا اثربخشي ژلاتين کامل شود.
از خواص نارنج چي ميدونيد:
اثر ضدعفونى کننده و ميکروب کشى من زياد بوده ، و پيشينيان مرا ضد طاعون و وبا مى دانستند، و نيز براى کسانى که در اثر تنفس در هواى کثيف ، دچار خفقان شده اند نافع است . تخم من پادزهر سم حشرات مى باشد. بوييدن شکوفه من که به بهار نارنج معروف است مقوى دماغ بوده و درمان زکام است.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد