نماد آخرین خبر

سفره آرايي/ آموزش تزيين کيک تولد خانگي به شکل دونات

منبع
بروزرسانی
سفره آرايي/ آموزش تزيين کيک تولد خانگي به شکل دونات
مجله اينترنتي ستاره/ براي تهيه يک کيک تولد خوشمزه و زيبا راه‌ها و ايده‌هاي بسيار زيادي وجود دارد. براي مثال براي کيک پايه مي‌توانيد يکي از انواع و اقسام کيک‌ اسفنجي، کيک شکلاتي، کيک شيفون، کيک قهوه و ... را تهيه کرده و براي فيلينگ آن نيز از مواد متنوعي مانند باتر کريم، خامه فرم گرفته، کرم پاتسير، کرم کاسترد و ... استفاده کنيد. براي تزيين کيک تولد نيز باز مي‌توان از خامه فرم گرفته، گاناش، خمير فوندانت، خمير مارسيپان (مارزپان)، رويال آيسينگ و ... بهره برد. در اصل انتخاب طعم کيک و تزيينات آن کاملا يک مساله سليقه‌اي است و البته به توانايي و زماني که در اختيار داريد نيز بستگي دارد اما به طور معمول افراد براي تهيه کيک تولد از يک کيک اسفنجي ساده و يا شکلاتي استفاده مي‌کنند و سعي مي‌کنند زمان بيشتري را براي تزيينات روي آن صرف کنند. در اينجا نيز ما قصد داريم نوعي تزيين شيک، زيبا و البته بسيار ساده را به شما آموزش دهيم تا بتوانيد يک کيک تولد خوشمزه و جذاب به شکل دونات داشته باشيد. چي لازم دارم: کيک اسفنجي ساده يا شکلاتي 1 عدد خمير فوندانت 250 گرم رنگ خوراکي صورتي، قهوه‌اي و زرد به ميزان لازم ترافل رنگي به ميزان لازم شربت ذرت به ميزان لازم آموزش تزيين کيک تولد، تهيه کيک تولد خانگي، تزيين کيک تولد خانگي دخترانه، تزيين کيک تولد در خانه چه جوري درست ميشه: براي تهيه و تزيين کيک تولد به شکل دونات، ابتدا يک کيک اسفنجي ساده يا شکلاتي با استفاده از قالب دونات تهيه کرده و اجازه دهيد خنک شود. وقتي کيک به دماي محيط رسيد، آن را داخل کيسه پلاستيکي قرار داده و براي حدود 2 ساعت داخل فريزر قرار دهيد تا مسنجم تر شده و موقع برش خوردن خرد نشود. در اين فاصله، با دستور تهيه باتر کريم يا کرم کره‌اي به اندازه مورد نياز از اين فيلينگ تهيه کنيد. به 1/4 از باتر کريم آماده شده رنگ خوراکي صورتي اضافه کنيد و و بقيه را با ترکيب دو رنگ قهوه‌اي و زرد به رنگ نسکافه‌اي در بياوريد. حالا کيک را از فريزر خارج کرده و از عرض برش بزنيد. با استفاده از يک قاشق، به قطر 2-3 سانت از وسط کيک را خالي کنيد. به طوري که شبيه به يک گودال يک‌دست بشود. حالا با استفاده از يک قيف، داخل اين حفره را با باترکريم صورتي پر کنيد. حالا با پشت قاشق، باترکريم را کمي فشار دهيد تا مطمئن شويد که با قرار گرفتن لايه رويي کيک، از اطراف به بيرون نشت نمي‌کند. کيک را حدود 15 دقيقه داخل فريزر قرار دهيد تا باتر کريم کاملا سفت و محکم شود. حالا تکه ديگر کيک را روي لايه زيرين قرار دهيد. با استفاده از قاشق يا کاردک، اطراف کيک را با استفاده از باترکريم قهوه‌اي بپوشانيد. اول يک زير لايه ساده و بعد به طور کامل کيک را بپوشانيد. به طوري که هيچ قسمتي از کيک مشخص نباشد. دوباره کيک را حدود 15 دقيقه داخل فريزر قرار دهيد تا سفت و محکم شود. بعد از 15 دقيقه، کيک را از فريزر خارج کنيد.