آش بادمجان؛ لذت بردن از طعمهای طبیعی با هر قاشق
آخرین خبر/آش بادمجون
مواد لازم
۲۰۰گرم گوشت(میتونید گوشت رو حذف کنید)
۵ عدد بادمجان متوسط
پیاز دو عدد متوسط
ادویه زردچوبه و نمک
نخود نصف پیمانه سر پر یا یک لیوان پلوپز
عدس نصف پیمانه سر پر یا یک لیوان پلوپز
کشک به مقدار لازم
نعنا داغ و پیاز داغ برای تزیین
.
ابتدا گوشت خرد شده رو به همراه پیاز نگینی خرد شده و کمی روغن و زردچوبه و نمک بزارید کمی تفت بخوره بعد بهش آب اضافه کنید و بزارید خوب بپزه تا گوشت ها میپزه بادمجان هارو پوست گرفته و نگینی ریز مطابق ویدیو خرد کنید داخل تابه ریخته کمی روغن بریزید درش رو ببندید روی شعله ی متوسط بزارید تا کامل سرخ بشه و بپزه و نرم بشه بعد داخل قابلمه بریزید عدس رو بریزید و گوشت رو به همراه آب بزارید تا بپزه وقتی کامل عدس پخت نیم ساعت آخر پخت بهش پیاز داغ که با زردچوبه سرخ کردید و نخود پخته شده رو اضافه کنید و پنج دقیقه آخر کشک رو بهش اضافه کنید مقدارش دیگه به سلیقه خودتون من خودم پر کشک دوست دارم
داخل ظرف سرو بریزید و با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید