راهنمای تهیه کباب کوبیده خانگی با عطر و طعمی فوقالعاده
آخرین خبر/ کباب کوبیده بازاری
مواد لازم:
سردست گوساله 🍖: ششصدگرم
قلوه گاه گوسفندی🥩: چهارصدگرم
پیاز سفید🧄: سیصد گرم
نمک🧂: دوقاشق چایخوری
فلفل سیاه🌶: یک قاشق چایخوری
جوش شیرین🥄: یک قاشق چایخوری
نکته:
اگه این نکته هارو رعایت کنید یک کباب بازاری درجه یک دارید
📌پیاز رو با رنده درشت رنده کنید وبه مدت یک ساعت دریخچال قرار بدید
📌آب پیاز را کامل نگیرید
📌مواد رو به مدت پنج دقیقه کف مال کنید و ویکساعت دریخچال قراربدید وبعد به سیخ بکشید
📌مایع کباب و سیخ باید کاملا سرد باشه
📌من برای هر سیخ از صدگرم مایع کباب استفاده کردم
📌اگه واسه به سیخ کشیدن کباب مشکل دارید می تونید از دستگاه کباب زن هم استفاده کنید
📌منقل رو آماده کنید وقتی که خاکستر روی زغال نشست سیخ های کباب رو روی منقل قرار بدید
📌تازمانی که گوشت تغییر رنگ نداده هر پنج ثانیه یکبار سیخ هارو بچرخونید که گوشت از سیخ نریزه