آخرين خبر/ اين سالاد بسيار سريع آماده ميشود. در تهيه آن از گوشت بوقلمون استفاده شده است که ميتوانيد به جاي آن از گوشت گوساله هم استفاده کنيد.
چي لازم دارم:
4 عدد نان تورتيلا گندم
روغن350 گرم
گوشت چرخکرده بوقلمون مقداري کم
يک عدد پياز خرد شده
يک حبه سير رنده شده
225 گرم کنسرو گوجهفرنگي
يک قاشق غذاخوري سرکه سيب
نصف قاشق چايخوري پودر زيره سبز
¼ قاشق چايخوري فلفل قرمز خرد شده
4 پيمانه کاهوي ريز شده
¼ پيمانه پنير چدار رنده شده
¼ پيمانه پيازچه خرد شده
12 عدد گوجهفرنگي گيلاسي
چه جوري درست ميشه:
براي آماده کردن تورتيلا، آنها را درون فويل بپيچيد و به مدت 10 دقيقه در فر با حرارت 350 درجه فارنهايت قرار دهيد. يک قالب شبيه کاسه را با روغن چرب کنيد. سپس تورتيلاها را جداگانه را درون کاسه فشار دهيد. آنها را درون فر بگذاريد تا 10 تا 15 دقيقه پخته و کاملا برشته و طلايي شوند. سپس آنها را بيرون بگذاريد تا خنک شوند.درون تابه، گوشت چرخکرده بوقلمون، پياز و سير را تفت دهيد تا طلايي شوند.سس گوجهفرنگي، سرکه، زيره سبز و فلفل قرمز را با يکديگر مخلوط کنيد. آنها را درون تابه بريزيد و بگذاريد تا بجوشند.تورتيلاها را درون بشقاب بچينيد. داخل آنها کاهوي خرد شده بريزيد. مخلوط گوشت را اضافه کنيد. روي آنها پنير و فلفل بپاشيد و سرو کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد