نماد آخرین خبر

غذاي ملل/ تهيه خمير پيتزا به سبک ترکي

منبع
پارسه گرد
بروزرسانی
غذاي ملل/ تهيه خمير پيتزا به سبک ترکي
پارسه گرد/ چي لازم دارم: آرد 5 پيمانه خمير مايه فعال ¼3 قاشق چايخوري شکر ½ قاشق چايخوري آب گرم (45 درجه سلسيوس) 1 پيمانه نمک 2 قاشق چايخوري روغن گياهي ½ پيمانه آب ½ پيمانه چطوري درست کنم: 1. مايه خمير و شکر را در 1 پيمانه آب ولرم حل کنيد. 2. آرد و نمک را در کاسه اي مخلوط کنيد. 3. روغن گياهي و ½ پيمانه آب را به مخلوط مايه خمير اضافه کنيد. سپس آن را روي آرد بريزيد. با دست هايتان خمير را هم بزنيد. 4. خمير را روي سطحي که کمي آرد پاشي شده برگردانده و ورز دهيد تا نرم و انعطاف پذير شود (حدود 8 دقيقه). 5. خمير را به شکل توپ در آورده و به کاسه اي چرب شده منتقل کنيد. روي آن را با حوله اي خيس بپوشانده و اجازه بدهيد در مکاني گرم ور بيايد تا حدي که حجم آن دو برابر شود (حدود 1 ساعت). 6. خمير را فشار دهيد، آن را به سطح آرد پاشي شده منتقل کرده و به 10 قسمت ببريد. هر قسمت را به شکل توپ در آوريد. هر چانه خمير را با دستتان به شکل تخت در آورده و با وردنه آن ها را به شکل دايره هاي 25 سانتي متري باز کنيد. خمير بايد مانند کرپ نازک باشد. نکات تکميلي در مورد خمير پيتزا: 1. خمير پيتزا جزو نان و خمير ميباشد 2. زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقيقه 3. توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 5 نفر مناسب ميباشد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد