بيتوته/
طرز تهيه ساندويچ هات تنوري :
سينه مرغ را مزه دار کردم بعد نازک برش دادم با روغن سرخ کردم سپس قارچ خرد شده را با نمک و فلفل و پودر سير تفت دادم کالباس ها را هم جدا داخل کمي روغن تفت دادم البته به صورت برش هاي نازک دايره اي. بعد کالباس را لاي نان باگت گذاشتم، بعد از آن مرغ و قارچ و سس خردل و سس سفيد ريختم و در آخر پنير گودا گذاشتم بعد اطراف آن را فويل پيچيدم و داخل فر به مدت ١٠ دقيقه قرار دادم تا پنير آب شود ساندويچ هاي خوشمزه ما حاضر است نوش جان.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار