آخرين خبر/
چي لازم داريم؟
سينه مرغ:1/4 يک سينه
پنير پيتزا:60 گرم يا دو مشت
فلفل
عصاره مرغ:نصف 1 عدد
پياز:1 عدد متوسط
سير : 3 حبه
پودر پفک نمکي يا کرانچي(نصف پيمانه)
اول يه توضيحي در مورد پودر پفک نمکي بدم ... استفاده از اين پودر فقط براي رنگشه که شکل ناگت ها به نوعي که تو بازاره نزديک بشه ، ميشه به کل حذفش کرد ...مهم مزه اشه که عاليه
پودر نان سوخاري يا پودر سوخاري اماده:3 قاشق
پودر سوخاري براي مخلوط کردن با پودر پفک نمکي:1 پيمانه
چطوري بپزيم؟
سينه مرغ و پنير و سير و پياز رو با هم چرخ کنيد يا تو غذاساز بريزيد و عصاره مرغ و فلفل واون 3 قاشق پودر نون سوخاري رو هم اضافه کنيدو با هم مخلوط کنيد و ورز بديد
دوستان عزيز عصاره مرغ شوره پس مواظب باشيد نمک زيادي تو غذا نريزيد که شور ميشه من خودم اصلا نمک نزدم چون هم پنير نمک داره هم عصاره مرغ اول يه توضيح بدم و اونم اينه که شما ميتونيد ناگت رو مثل من قالب بزنيد يا اينکه با دست شکل بديد و سرخ کنيد هيچ فرقي نداره خب براي اينکه ناگت ها رو قالبي درست کنيد بايد يه کيسه فريزر رو باز کنيد و کمي با کف دستتون که خيس هست روي اون بکشيد و مواد رو با ضخامت يکسان روي کيسه پهن کنيد و قالب بزنيد
بعد توي مخلوط پودر سوخاري و پفک نمکي(کرانچي) پودر شده بغلتونيد و توي روغن زياد سرخ کنيد(قبل از سرخ کردن اگه وقت داشتيد 1 ساعت تو يخچال بذاريدشون)
بعد با دستمال آشپزخونه ميتونيد روغن اضافه ي اونو بگيريد
خب يه چيزي هم بگم:
من چندتا از ناگت ها مو به شکل زير کف دستم پهن کردم و توش پنير گذاشتم
و بستمش و سرخ کردم که اونم محشر بووووود
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار