نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ خورشت کدو سبز را امتحان کرده ايد؟

منبع
پارسه گرد
بروزرسانی
غذاي اصلي/ خورشت کدو سبز را امتحان کرده ايد؟
پارسه گرد/ خورشت کدو سبز چي لازم دارم: گوشت گوسفند300 گرم کدو سبز3 عدد متوسط سير2 حبه پياز2 عدد متوسط گوجه فرنگي3 عدد رب گوجه فرنگي2 قاشق غذاخوري نمک و فلفلبه ميزان لازم زردچوبه1 قاشق چايخوري ادويه کاري مقدار کم چطور بپزم: ابتدا پياز را به صورت نگيني ريز کرده و در مقدار کمي روغن تفت دهيد. سير را خرد کرده و به پياز اضافه کنيد. گوشت را به صورت مربع هاي کوچک خرد کنيد و داخل مواد بريزيد و با کمي زردچوبه تفت دهيد. گوجه فرنگي ها را ريز خرد کنيد و بعد از اينکه رنگ گوشت کمي تغيير کرد؛ به گوشت اضافه کنيد. رب گوجه را اضافه کنيد و همراه آن بين 5 تا 6 ليوان آب را داخل قابلمه بريزيد.درب آن را ببنديد و اجازه دهيد گوشت با حرارت پايين بپزد. معمولا 2 ساعت زمان براي پخت گوشت کافي است. در طول پخت گوشت مي توانيد به کدوسبز ها برسيد. ابتدا آنها را پوست بگيريد و رويشان نمک بپاشيد ( گرفتن پوست کدو سليقه اي است ). بعد از گذشت 10 دقيقه آنها را در روغن سرخ کنيد. بستگي به سليقه تان دارد که چقدر بخواهيد آنها را سرخ کنيد اما پيشنهاد مي کنيم براي سالم تر ماندن غذا از سرخ کردن زياد پرهيز کنيد. بعد از پخت گوشت، نمک و فلفل را به اندازه دلخواه تان اضافه کنيد. کدوهاي سرخ شده را روي آب گوشت بچينيد؛ بهتر است خورش را هم نزنيد زيرا کدوها له مي شوند. بعد از 40 دقيقه خورش کدو سبز شما حاضر است مي توانيد آن را کنار برنج ميل کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد