آخرين خبر/
چي لازم دارم:
ماست 80گرم
کره آب شده سرد50گرم
بيکينگ پودر 10گرم
شکر 10گرم
نمک 1قاشق چايخوري
آرد 150گرم
چطور بپزم:
ابتدا ماست وکره رو با هم مخلوط کنيد وبعد مواد خشک رو مخلوط کرده الک کنيد وداخل مخلوط ماست وکره بريزيد وخوب ورز بديد .
حالا بزاريد داخل نايلکس ونيم ساعت استراحت بديد.
روي سطحي آرد بپاشيد وخميرتون رو باز کنيد وباکمک وردنه خمير رو به ظرف مخصوص تارت که قبلا با کره چرب کرديد منتقل کنيد .
کف خمير رو با چنگال سوراخ کنيد ويه کاغذ روغني روي خمير بزاريد ومقداري حبوبات روش بريزيد وبزاريد داخل فر 180 درجه به مدت 25تا 30دقيقه تا خوب خميرتون طلايي بشه.
بعد کشک بادمجون آماده رو داخلش بريزيد وروشو تزيين کنيد.
دستور کشک بادمجونم که ميدونم همتون استاديد ولي يه توضيح مختصر بهتون ميدم .
بادمجونها رو پوست کندم وداخل آب ونمک گذاشتم تا تلخيش گرفته بشه بعد توي صافي ريختم وبا آب شستم وبا دستمال خشک کردم ودر روغن زياد سرخ کردم ،اگه روغن زياد باشه جذب روغن به بادمجون کمتر ميشه بعد پياز داغ وسير داغ ونعنا داغ وکشک بهش زدم ومقداري با گوشت کوب کوبيدم ودر ظرفم رو گذاشتم تا کمي حالت پختگي پيدا کنه وحسابي نرم بشه وبعد ريختم داخل نان تارتم وروشو تزيين کردم .
اميدوارم درست کنيد اين خوشمزه رو بنظر من کشک بادمجون بصورت تارت بسبار عالي وخوشمزه تره وتازه بچه ها هم بيشتر دوسش دارن چون شبيه پيتزاست
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار