آخرين خبر/
چي لازم دارم:
• مواد لازم خمير:
• آرد 300 گرم
• نمک 1/4 قاشق مرباخوري
• کره 150 گرم
• آب سرد 80-60 ميليليتر
• زرده تخممرغ 1 عدد
• خلال بادام 1/2 ليوان
• مواد لازم مياني:
• پياز، خردشده 1/2 ليوان
• روغن 3-2 قاشق سوپخوري
• گوشت چرخکرده 200 گرم
• نمک به ميزان لازم
• پودر فلفل سياه به ميزان دلخواه
• رب گوجهفرنگي 3-2 قاشق سوپخوري
• سير خردشده 2 حبه
• فلفل دلمهاي خردشده 1/2 ليوان
• پودر جوزهندي 1/4 قاشق مرباخوري
• سس مايونز چيلي 1 قاشق سوپخوري
چطوري درست کنم:
• 1 آرد و نمک را مخلوط کنيد. کره سرد را اضافه کرده، با چنگال به خورد آرد بدهيد، تا به شکل خرده نان درآيد. آب سرد را به تدريج اضافه کرده، خمير را سريع منسجم کنيد. سپس در پلاستيک گذاشته و به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد.
• 2 فر را روي 350 درجه فارنهايت (180 درجه سانتيگراد) روشن کرده، پنجره فر را طبقه وسط قرار دهيد (سيني لعابي متحرک کف فر بماند).
• 3 دو سوم خمير را بين دو برگ کاغذ روغني به ضخامت 3-2 ميليمتر باز کرده، با کاتر گرد به قطر 5-4 سانتيمتر قالب بزنيد. مرکز بعضي از خميرها را با کاتر کوچکتر درآوريد تا به صورت حلقه درآيد. سپس آنها را در سيني چربنشده بچينيد.
• 4 باقيمانده خمير را به صورت نوارهايي به قطر 5-4 سانتيمتر برش دهيد. قسمت مرکز خمير را با قاشق گود کرده و آنها را نيز در سيني بچينيد.
• 5 روي لبههاي خمير مستطيل شکل و خميرهاي حلقهاي را با قلممو زرده تخممرغ ماليده و بادام خردشده بپاشيد و به مدت 12-10 دقيقه در فر قرار دهيد تا بپزد.
• 6 براي تهيه مواد مياني، پياز را در روغن تفت دهيد تا نرم و شفاف شده و آب آن کشيده شود. سپس از روي حرارت برداشته، گوشت چرخکرده، نمک و فلفل را افزوده، دوباره روي حرارت قرار دهيد. مواد را تفت دهيد تا رنگ گوشت عوض شود. رب گوجهفرنگي را اضافه کرده و 30 ثانيه تفت دهيد. سير و فلفل دلمهاي را به مواد اضافه کرده، بعد از 30 ثانيه مواد را از روي حرارت برداريد. جوزهندي و سس چيلي را اضافه کنيد.
• 7 از مواد مياني روي بيسکويت ساده گذاشته و يک بيسکويت حلقهاي روي آن قرار دهيد. روي قسمت مرکزي خمير مستطيل نيز مواد گوشتي بگذاريد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار