نماد آخرین خبر

غذاي ملل/ خوراک نوني به پيشنهاد آشپزهاي ماهر ايتاليايي

منبع
پارسه گرد
بروزرسانی
غذاي ملل/ خوراک نوني به پيشنهاد آشپزهاي ماهر ايتاليايي
پارسه گرد/ اين دستور پخت مخصوص شمال ايتاليا مي‌باشد و روشي عالي‌اي براي پخت بادمجان است و بسيار شبيه به لازانيا است. با پر کردن بادمجان‌ها با پنير پارمزان و گوجه و سپس طبخ آنها، يک غذاي کاملاً اشتها آور و لذيذ گياهي را در اختيار خواهيد داشت. سرو آن با همه نوع گوشت کباب شده و ماهي کبابي نيز عالي است. اگر موسير در دسترس‌تان نبود مي‌توانيد از 1 حبه سيرريز خرد شده استفاده کنيدو اگر گوجه فرنگي گيلاسي در دسترستان نبود از 1 کيلو گوجه فرنگي تازه و رسيده استفاده کنيد. اين غذا در 1 ساعت و 10 دقيقه آماده مي‌شود و براي سرو به تعداد 6 نفر مناسب است. چي لازم دارم: بادمجان 3 عدد بزرگ روغن زيتون کمي پياز ريز خرد شده 1 عدد موسير ½ يک عدد آويشن 1 قاشق چايخوري گوجه گيلاسي مرغوب 800 گرم نمک و فلفل سياه به مقدار لازم سرکه انگور کمي ريحان تازه 100 گرم پنير پارمزان رنده شده 400 گرم خرده نان خشک 200 گرم پنير موتزارلا به دلخواه 150 گرم چطور بپزم: اول از همه ساقه بادمجان‌ها را بگيريد و آن‌ها را به قطعاتي با 1 سانتي متر ضخامت برش دهيد. تابه‌اي بزرگ را به همراه مقداري روغن زيتون بر روي حرارت ملايم بگذاريد. پياز را اضافه کنيد، همين طور سير و آويشن را و حدود 10 دقيقه سرخ کنيد تا پياز نرم شده و سير کمي رنگ بگيرد. در هر گوجه فرنگي چند سوراخ ايجاد کرده و 40 ثانيه در ظرفي بزرگ از آب جوش بريزيد، سپس 30 ثانيه درون کاسه آب سرد قرار دهيد. پوست گوجه‌ها را گرفته و با دقت دانه‌ها را جدا کنيد و بعد برش دهيد. گوجه‌ها را با پياز، سير و آويشن مخلوط کنيد. مواد را به خوبي به هم بزنيد و در ظرف را گذاشته، حدود 15 دقيقه آهسته بجوشانيد. در همين حال دو طرف بادنجان‌ها را سرخ کنيد تا کمي برشته شوند (بايد آن‌ها را دسته دسته سرخ کنيد چون ممکن است همه بادنجان‌ها يکباره در تابه سرخ کن جا نشوند). هر کدام از دسته بادنجان‌هايي را که سرخ کرده‌ايد را به يک سيني مشبک منتقل کنيد و بقيه را سرخ نماييد تا همه بادنجان‌ها آماده شوند. وقتي سس گوجه غليظ و شيرين شد، با دقت به آن نمک و فلفل و مقدار خيلي کمي سرکه و ريحان را اضافه نماييد. مي‌توانيد سس را به حالت آبدار نگه داريد يا آن را پوره کنيد. ظرفي سفالي يا پيرکس به اندازه (25×15) انتخاب کنيد. کمي سس گوجه‌فرنگي را بر روي آن ريخته و مقداري پنير پارمزان را بر روي سس پخش کنيد و بعد يک لايه بادمجان بر روي پنير بخوابانيد. همين کار را با باقيمانده مواد انجام دهيد. مي‌توانيد خرده‌هاي نان خشک را با کمي آويشن خورد شده تازه در دروغن زيتون بريزيد و مخلوط بدست آمده را بر روي پنير پارمزان پخش کنيد. (اضافه کردن پنير موتزارلا بر روي مواد، غذاي شما را بسيار خوشمزه‌تر مي‌کند. ظرف مواد را براي 30 دقيقه در فر با دماي 90 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا ترد و طلايي رنگ شود. اين غذا را سرد هم مي‌توانيد ميل کنيد اما بهتر است درست بعد از خارج کردن از فر سرو شود. (مي‌توانيد اين غذا را با کدو سبز و رازيانه هم امتحان کنيد). با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد