آخرين خبر/
چي لازم دارم:
1 و نيم پيمانه (پيمانه استاندارد) پنير ريکوتا (#کاله اين پنير نرم و لطيف و خوش عطر رو توليد کرده)
نصف پيمانه خامه
3/4 پ پودر قند الک شده
170 گرم پنير خامه اي
1/2 ق چ وانيل
2 ورق خمير هزارلا (آماده فروخته ميشه)
ميوه و نعنا براي تزيين
1 تخم مرغ که با 1 ق غ آب مخلوط شده
چطوري درست کنم:
خامه رو حسابي با همزن برقي بزنيد, نصف پودر قند رو بهش اضافه کنيد و باز هم بزنيد و وقتي فرم گرفت کنار بگذاريد . پنير ها رو بزنيد تا نرم شن, باقي پودر قند و وانيل رو به پنيرها اضافه کنيد و باز هم بزنيد سپس با خامه, مخلوط کنيد و در يخچال بگذاريد.
خمير: خمير هزارلا رو که در فريزر بوده بيرون بياوريد و صبر کنيد تا کمي نرم شه ولي نگذاريد کاملا شل و نرم شه. فر رو با دماي 200 درجه گرم کنيد و سيني فر رو با کاغذ روغني بپوشانيد. خمير رو مربعي بريده و با چاقو داخل اون مربع کوچکتري رو برش بدين, نيمي از قطعات خمير رو در فر 10 تا 15 دقيقه بپزيد, بعد باقيمانده خميرها رو روي خمير پخته شده قرار بديد و روش تخم مرغ زده شده با آب رو بماليد و کمي روي لبه هاي آغشته به تخم مرغ, شکر بپاشيد. مجددا در فر تا طلايي شدن روي خميرها بپزيد.
پس از خنک شدن, مواد فيلينگ رو در قيف ريخته و روي شيريني ها رو تزيين کنيد. از ميوه ها و برگهاي نعنا براي تزيين استفاده کنيد
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار