نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

غذاهاي محلي سوچي، طعم متفاوتي از غذاهاي روسي

منبع
کجارو
بروزرسانی
کجارو/ سوچي از شهرهاي گردشگري روسيه است که فرهنگ غني آن و مجاورت با کشورهاي همسايه تنوع بي‌نظيري از طعم و مزه را در غذاهاي خود ايجاد کرده است؛ اگر به دنبال کشف جديدي از مزه در غذاهاي روسي هستيد در اين مقاله همراه ما باشيد. سوچي (Sochi) يک شهر گردشگري در روسيه است که در مرز غربي اين کشور قرار دارد و از معدود شهرهاي کشور روسيه محسوب مي‌شود که آب و هوايي معتدل و استوايي دارد. آفتاب اين شهر، آب و هواي کوهستاني، چشمه‌هاي آب معدني و همه و همه از دلايل جذب گردشگر به اين بهشت خوش آب و هوا شده است. اين شهر زيبا با فرهنگ غني‌اي که دارد و همچنين هم‌جواري با کشورهاي همسايه و به دليل حضور مليت‌هاي ارمني و گرجي در خود از تنوع غذايي بالايي برخوردار است و مزه‌هاي بي‌نظيري را در اين شهر مي‌توانيد امتحان کنيد. در اين مقاله قصد داريم به معرفي غذاهاي محلي و اصيل اين شهر بپردازيم و شما را با طعم متفاوتي از غذاهاي روسي آشنا کنيم؛ پس با ما همراه باشيد. کباب شيشليک (Shish kebab) کباب در بسياري از کشورهاي آسيايي و اروپايي از محبوبيت بسياري برخوردار است و آوازه آن به بسياري از کشورها ديگر جهان رسيده است. هر کشوري با توجه به ذائقه خود و با توجه به دستورات پختي که دارد، از روش‌ها و گوشت‌هاي مختلفي براي درست کردن کباب استفاده مي‌کند. در شهر سوچي روسيه نيز اين کباب بسيار پرطرفدار است و به عنوان پادشاه غذاهاي شهر سوچي معرفي مي‌شود. از گوشت گوسفند براي درست کردن اين غذا استفاده مي‌شود که به سيخ کشيده و به همراه سبزيجات معطر که بر روي آتش کباب مي‌شود، تهيه و سپس سرو مي‌شود. اين غذا با هر طعم و دستوري پخته شود؛ طعم آن تا مدت‌ها زير زبان شما باقي خواهد ماند. بيشتر بخوانيد: سوپ Solyanka سوپ‌هاي غليظ بر پايه‌ي گوشت که با ترکيب مزه ترش و شور طعم خاصي را ايجاد مي‌کند، يکي از متفاوت‌ترين سوپ‌هاي تهيه شده در رژيم غذايي مردم کشور روسيه به شمار مي‌آيند. سوپ Solyanka از سوپ‌هايي است که در مدت زمان طولاني و آهسته پخته مي‌شود و از پياز، هويج، سير، گوجه فرنگي و فلفل در آن استفاده مي‌شود. اين سوپ که در شهر سوچي بسيار سرو مي‌شود، بسيار خوش‌عطر و پرادويه است و گزينه‌ي خوبي براي کساني است که از خوردن غذاهاي تند لذت مي‌برند. خينکالي (Khinkali) خينکالي يکي از غذاهاي اصيل گرجي است که در روسيه نيز طبخ مي‌شود و در کشورهاي ديگر نيز با نام‌هاي مختلف سرو مي‌شود. اين غذا اغلب در روسيه با همين نام يا «پلمني» (pelmeni) شناخته مي‌شود. خميرهاي خينکالي که داراي بافتي نرم و نازک هستند را با موادي از قارچ و پنير گرفته تا گوشت ادويه‌دار، سبزي، پياز و سير پر مي‌کنند و آن را در آب جوش مي‌پزند. وقتي اين غذا را سفارش مي‌دهيد از شما پرسيده مي‌شود که آن را تنها (به صورت پخته) مي‌خواهيد يا به صورت سوپ. يکي ديگر از غذاهاي معروف گرجي که در سوچي روسيه بسيار پخته مي‌شود و طرفداران خود را دارد Khachapuri است. اين غذاي لذيذ که به صورت نان مانند است، به کره آغشته شده و سپس با پنير پر شده و روي آن يک تخم مرغ مي‌ريزند. اين غذاي ساده براي شام يا صبحانه مي‌تواند وعده مناسبي باشد. اين غذا در کشورهاي ديگر نيز پخت مي‌شود و يکي از غذاهاي معروف خياباني در ارمنستان است. غذاهاي دريايي اگر شما به گوشت قرمز کمتر علاقه داريد يا ترجيح مي‌دهيد غذاهاي سبک‌تري ميل کنيد، پس در سوچي دچار مشکل نمي‌شويد. اينجا غذاهاي دريايي فوق‌العاده‌اي سرو مي‌شود که طعم آن‌ها بي‌نظير است. مصرف ماهي‌هايي از آب‌هاي شيرين مانند ماهي کپور و Zander، ماهي آب‌هاي شور همچون سگ ماهي و ماهي سالمون و قزل‌آلا در مناطق شمالي کشور روسيه به عنوان مواد اوليه در تهيه‌ي انواع غذاهاي دريايي، از اهميت بالايي برخوردار است. يکي از اين غذاها «شاه ماهي در زير پوستين» است که مواد تشکيل‌دهنده آن عبارتند از شاه ماهي، سيب زميني، چغندر، هويج، تخم مرغ و سس مايونز. پنيرهاي خانگي يکي از معروف‌ترين بخش‌هاي غذاهاي محلي و سنتي سوچي پنيرهاي خانگي است. همانند تنوع غذايي کباب‌ها و سوپ‌ها در سوچي تنوع پنيرها نيز وجود دارد و طعم‌هاي هر کدام منحصر به فرد و متفاوت است. پنيرهاي خانگي که در سوچي درست مي‌شود را حتما بايد امتحان کرد. برش (Borsch) اين سوپ قرمز چغندر و هويج بهترين غذا براي گرم شدن در زمستان است. اين غذا طبق سليقه با گوشت، سيب زميني، سبزيجات، ماست يا خامه، کرفس و ادويه ترکيب مي‌شود. اين سوپ با نان گندم يا نان سير همراه با پنير آب‌شده سرو مي‌شود. با اين که اين غذا بسيار مغزي است، اما معمولا به عنوان پيش‌غذا سرو مي‌شود. جالب است بدانيد که اين غذا اگر يک روز بيشتر بماند، بسيار خوشمزه‌تر از روز اول مي‌شود. براي طعم بهتر، برش را معمولا با ماست يا خامه سرو مي‌کنند. بليني (Blini) نوع ديگري از پنکيک‌هاي پخته‌شده و غذاهاي اصيل مردم کشور روسيه، بليني است که با اندک تفاوتي نسبت به ساير پنکيک‌ها، طبخ مي‌شود. آن‌ها با خمير مايه‌اي ترش‌تر و با ضخامت کم‌تري تهيه مي‌شوند که معمولا براي سرو در آيين و مراسم مذهبي خاصي، مثل شب کريسمس يا براي برگزاري جشنواره‌هاي غذا مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين پنکيک‌ها اغلب در زمستان پخته مي‌شود و به نوعي با درست کردن آن به بهار خوشآمدگويي مي‌کنند. اين پنکيک‌ها با مواد مختلفي از گوشت‌ها، ماهي‌ها و مرباها سرو مي‌شود. بيف استراگانف (Beef Stroganoff) از ديگر غذاهاي روسي که در همه شهرهاي روسيه طبخ مي‌شود و بر روي ميز شام تمام مردم جهان مي‌توان يافت، استراگانف روسي است که با تمام استراگانف‌هاي ديگر متفاوت است، بدين معنا که خوشمزه‌تر، نرم‌تر و چرب‌تر است. برتري استراگانف روسي به خاطر خامه ترش و برخي قارچ‌هاي مخصوص اين کشور است که به آن اضافه مي‌شود. از قرن ۱۹ که اين غذا تهيه شد تا به حال، استراگانف يکي از غذاهاي محبوب دنيا شناخته مي‌شود. کيک عسل (honey cake) اين کيک خوش‌طعم از چندين لايه تشکيل شده است و شما به خوبي مي‌توانيد طعم عسل و کارامل را حس کنيد. اين کيک را اغلب يک روز قبل از سرو، حاضر مي‌کنند و در يخچال قرار مي‌دهند تا همه مواد آن به خورد يکديگر برود. در نهايت با مقداري آجيل تزيين و کاور مي‌شود. سالاد سيب زميني اليور (olivier potato salad) اين سالاد از خيار تازه يا خيارشور روسي، سيب زميني خردشده، نخود فرنگي، تخم‌مرغ، سس مايونز يا خامه ترش تهيه مي‌شود. در روسيه اين سالاد را به نام اوليوير (Olivier) مي‌شناسند که به خاطر آشپز لوسين اوليوير (Lucier Olivier) است؛ کسي که در دهه ۱۸۰۰ طرز تهيه محرمانه آن را تهيه کرد. اين سالاد بسيار ساده و لذيذ است و زماني که همه مواد با هم ترکيب مي‌شوند و به خورد يکديگر مي‌روند، طعم فوق‌العاده‌اي مي‌گيرد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره