نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

شيريني ها/ «کيک يزدي»؛ محبوب کوچيک و بزرگ

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
شيريني ها/ «کيک يزدي»؛ محبوب کوچيک و بزرگ
آخرين خبر/ چي لازم دارم؟
 آرد 1 و 1/2 ليوان شکر 2/3 ليوان روغن مايع 2/3 ليوان ماست يا شير ولرم 1/2 ليوان گلاب 2 قاشق غذاخوري تخم مرغ 2 عدد بکينگ پودر 1 قاشق چايخوري پودر هل مقداري چجوري درست ميشه؟
تخم مرغ ها را داخل کاسه اي بشکنيد و 2 دقيقه با همزن بزنيد سپس شکر را اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد تا شکر حل شود و مايه کيک يکدست شود. ماست ، روغن مايع و گلاب را به مايه کيک اضافه و مخلوط کنيد سپس مواد خشک ( آرد ، بکينگ پودر ، کمي پودر هل ) را کم کم به مايه کيک اضافه و آرام مخلوط کنيد تا مايه کيک يکدست شود. داخل قالب کيک يزدي يا مافين را با کپسول هاي کاغذي پر کنيد و داخل هر کپسول تا 2/3 از مايه کيک بريزيد و قالب را داخل فري که از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن کرده ايد و گرم شده است 10 – 15 دقيقه قرار دهيد تا روي کيک ها طلايي شود. کيک را پس از پخت از فر خارج کنيد و اجازه دهيد خنک شود سپس سرو کنيد ( در صورت تمايل ميتوانيد براي تزيين کيک يزدي پيش از پخت مقداري کنجد يا پودر پسته روي کيک ها بپاشيد ). نوش جان! با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره