آخرين خبر/
چي لازم دارم؟ آرد 1 و 1/2 ليوان
شکر 2/3 ليوان
روغن مايع 2/3 ليوان
ماست يا شير ولرم 1/2 ليوان
گلاب 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ 2 عدد
بکينگ پودر 1 قاشق چايخوري
پودر هل مقداري
چجوري درست ميشه؟
تخم مرغ ها را داخل کاسه اي بشکنيد و 2 دقيقه با همزن بزنيد سپس شکر را اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد تا شکر حل شود و مايه کيک يکدست شود.
ماست ، روغن مايع و گلاب را به مايه کيک اضافه و مخلوط کنيد سپس مواد خشک ( آرد ، بکينگ پودر ، کمي پودر هل ) را کم کم به مايه کيک اضافه و آرام مخلوط کنيد تا مايه کيک يکدست شود.
داخل قالب کيک يزدي يا مافين را با کپسول هاي کاغذي پر کنيد و داخل هر کپسول تا 2/3 از مايه کيک بريزيد و قالب را داخل فري که از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن کرده ايد و گرم شده است 10 – 15 دقيقه قرار دهيد تا روي کيک ها طلايي شود.
کيک را پس از پخت از فر خارج کنيد و اجازه دهيد خنک شود سپس سرو کنيد ( در صورت تمايل ميتوانيد براي تزيين کيک يزدي پيش از پخت مقداري کنجد يا پودر پسته روي کيک ها بپاشيد ).
نوش جان!
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار