نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

غذاي اصلي/ طرز تهيه برياني اصفهان

منبع
سيمرغ
بروزرسانی
سيمرغ/ از جمله غذاهاي معروف نصف جهان برياني است. با اين مطلب همراه باشيد تا با درست کردن برياني, خاطره خوش سفر به اين ديار را تازه کنيد... مواد لازم : گوشت گوسفند 500 گرم جگر سفيد 200 گرم ادويه 2 قاشق مرباخوري جگر سفيد 1 عدد پياز 4 عدد زردچوبه قدري فلفل قدري نمک قدري طرز تهيه : گوشت گردن گوسفند باشد , اگر موجود بود , جگر سفيد گوسفند پخته و چرخشده باشد , ادويه اصفهاني باشد , نان سنگک باشد . گوشت را با 2 عدد پياز و ادويه مي گذاريم بپزد , جگر سفيد را هم پس از پختن چرخ و سرخ مي کنيم , گوشت پخته شده را با 2 عدد پياز باقي مانده چرخ مي کنيم و نمک و فلفل و زرد چوبه را به ميزان لازمه و علاقه شخصي به گوشت اضافه مي کنيم و با هم مخلوط مي کنيم , سپس در يک تابه کوچک و يا کفگير مخصوص برياني اصفهاني , کمي روغن ريخته بطوريکه کف آن چرب و داغ شود , هر برياني را به اندازه همبرگر يا به شکل بيضي کف ظرف پهن مي کنيم و روي حرارت مي گيريم کمي که داغ شد روي يک تکه نان سنگک يک قاشق از آب غليظ گوشت مي ريزيم که فقط نان کمي مرطوب شود , بعد دارچين روي نان مرطوب ريخته و برياني را روي نان بر مي گردانيم و مقداري سبزي معطر ( ريحان , نعناع و ترخان خشک و پودر شده ) روي آن مي ريزيم , در پايان مقداري جگر پخته و سرخ شده کنار برياني ميريزيم .در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست . همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره