سيمرغ/ از جمله غذاهاي معروف نصف جهان برياني است. با اين مطلب همراه باشيد تا با درست کردن برياني, خاطره خوش سفر به اين ديار را تازه کنيد...
مواد لازم :
گوشت گوسفند 500 گرم
جگر سفيد 200 گرم
ادويه 2 قاشق مرباخوري
جگر سفيد 1 عدد
پياز 4 عدد
زردچوبه قدري
فلفل قدري
نمک قدري
طرز تهيه :
گوشت گردن گوسفند باشد , اگر موجود بود , جگر سفيد گوسفند پخته و چرخشده باشد , ادويه اصفهاني باشد , نان سنگک باشد .
گوشت را با 2 عدد پياز و ادويه مي گذاريم بپزد , جگر سفيد را هم پس از پختن چرخ و سرخ مي کنيم , گوشت پخته شده را با 2 عدد پياز باقي مانده چرخ مي کنيم و نمک و فلفل و زرد چوبه را به ميزان لازمه و علاقه شخصي به گوشت اضافه مي کنيم و با هم مخلوط مي کنيم , سپس در يک تابه کوچک و يا کفگير مخصوص برياني اصفهاني , کمي روغن ريخته بطوريکه کف آن چرب و داغ شود , هر برياني را به اندازه همبرگر يا به شکل بيضي کف ظرف پهن مي کنيم و روي حرارت مي گيريم کمي که داغ شد روي يک تکه نان سنگک يک قاشق از آب غليظ گوشت مي ريزيم که فقط نان کمي مرطوب شود , بعد دارچين روي نان مرطوب ريخته و برياني را روي نان بر مي گردانيم و مقداري سبزي معطر ( ريحان , نعناع و ترخان خشک و پودر شده ) روي آن مي ريزيم , در پايان مقداري جگر پخته و سرخ شده کنار برياني ميريزيم .در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذاي سنتي براي 4 تا 6 نفر کافيست .
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار